L’equip de govern alzireny respon a l’oposició que la pujada de l’IBI en un 8% és necessaria per mantindre l’equilibri pressupostari

L’equip de govern ha respost a la petició dels partits de l’oposició d’anul•lar la pujada de l’IBI en un 8%. Els tres partits que el componen consideren que és imprescindible per mantindre l’equilibri pressupostari després del que han pujat partides com la llum.
Els regidors populars posaven com a exemple l’Ajuntament de València, que ha baixat alguns impostos. L’equip de govern recorda que un consistori com el del cap i casal té moltes més fonts d’ingressos i posa altres exemples com els ajuntaments governats pel PP com Benidorm, Benissa, Santa Pola o la Vega Baixa que han pujat l’IBI un 24 o un 40% i la taxa de fem un 81%.
També indiquen com els ajuntaments de poblacions turístiques van a tirar en falta no poder implantar la taxa turística derogada pel govern de la Generalitat abans d’implantar-se i que a Benidorm li podia suposar diversos milions d’euros.
El regidor de serveis per a la ciutat, Enrique Montalvà, indicava que des de les seues regidories ha de fer front a un pagament de 500.000 € i que en cas de no afrontar alguna obligació, podia suposar una forta multa.

Deixa un comentari