El gremi de taxistes demana a la Regidoria de Serveis per a la ciutat que milloren les condicions posteriors a la venda dels taxis i tindre més espais de parada a la ciutat

Canviar la normativa de les condicions posteriors a la venda del taxi, poder pujar i baixar clients en la terminal d’autobusos i tindre més disponibilitat d’espai en la parada de taxis són algunes de les peticions que ha realitzat el sector del taxi alzireny en la reunió mantinguda amb el regidor de serveis per a la ciutat, Enrique Montalvà.
Actualment, quan el propietari d’una llicència de taxi la ven per jubilació o una altra raó, el comprador ha d’estar un any contractat pel venedor de la llicència. Enrique Montalvà considera que esta normativa està desfasada i, en ser competència municipal, s’hauria de canviar com ha succeït en altres poblacions.
En l’actualitat hi ha 16 llicències de taxi actives a Alzira i una més no utilitzada.
Altres dels problemes amb què es troben els taxistes és la prohibició d’utilitzar la terminal d’autobusos com a lloc de pujada i baixada de viatgers. Així mateix, es queixen de que la ciutadania utilitza la parada de taxis com a zona per a detindre’s momentàniament i especialment en horari matinal per la qual cosa demanen més presència policial perquè no hi haja este problema.

Deixa un comentari