L’Escola de Comerç es consolida en la cinquena edició amb 12 sessions per actualitzar els comerciants alzirenys

L’agència IDEA ha obert la inscripció per a l’Escola de Comerç. Un itinerari de formació per als comerciants alzirenys que compta amb 12 sessions durant les quals els botiguers coneixeran les tendències digitals en marketing per a impulsar el seu negoci i augmentar la seua rendibilitat.

Este curs de formació, dirigit per experts, té com a objectiu principal que el comerç local s’adapte a la nova realitat que l’envolta. Les dotze sessions que es realitzaran des del 6 de juny al 6 de juliol estan adaptades als comerciants i es faran de 14 a 17 hores. Les sessions tractaran la fotografia promocional, el xat de marketing, la digitalització del comerç, l’empaquetat creatiu i la inteligència artificial aplicada al comerç. Tota una sèrie d’eines bàsiques per actualitzar els comerciants i, a més, també hi haurà consultories individualitzades per als assistents.

Esta cinquena edició de l’Escola del Comerç, a més d’un espai de formació, s’ha consolidat coma un fòrum de comerciants alzirenys que, any rere any, els permet posar en comú els seus dubtes, problemes i necessitats. Amb esta iniciativa es crea comunitat, es milloren les relacions entre els comerciants i, fins i tot, es genera col·laboració entre els comerços locals, tal com explicava Txema Salas, participant en altres edicions.

A més a més, l’Escola de Cuina El Respirall oferirà un càtering als assistents. La inscripció, oberta per a 25 comerciants, està disponible al portal web d’IDEA.

Deixa un comentari