L’espai LABORA d’Alzira comptarà amb tècnics prospectors d’ocupació per fomentar que les empreses privades contracten desocupats de l’entitat pública

L’espai Labora d’Alzira comptarà amb un nou servei d’especialistes en la captació d’ocupació de les empreses privades valencianes. Els tècnics prospectors s’encarregaran de mediar entre les necessitats de les plantilles de les empreses i les persones descocupades.
El personal s’incorporarà als 54 Espais Labora de tota la comunitat gràcies al cofinançament de la Unió Europea a través del Fons Social Europeu Plus.
D’esta manera, empreses alzirenyes i valencianes ho tindran més fácil per contractar persones desocupades a partir de les bases de dades del sector públic. Labora compta amb la única base de dades de persones demandants d’ocupació amb la seua documentació contrastada.
Les seues funcions seran de prospecció empresarial per localitzar necessitats d’ocupació, programar visites a empreses i reunions amb responsables de recursos humans i la captació d’ofertes per adequar l’orientació dels demandants a les necessitats del mercat.
El secretari autonòmic d’Ocupació, Antonio Galvañ ha avançat que el personal ja s’ha incorporat als espais i que el seu contrat es prolongarà fins al 30 de juny de 2027.

Deixa un comentari