Manifestació dels pensionistes a València

Els pensionistes d’Alzira continuen en peu de guerra amb les seues reivindicacions per aconseguir unes pensions dignes i que estiguen assegurades. Esta vesprada han estat a la Plaça Major donant informació  i demà es sumaran  ala manifestació que es celebra a València.

Els hem vist cada dimecres concentrats a les portes de l’ajuntament per reclamar unes pensions que es re valoritzen amb l’ IPC i blindades per la constitució. Ara donen un pas més enllà i es sumen  a les manifestacions que es celebren a la capital per tal de sumar  esforços.

Segons ens ha explicat el seu portaveu, Raúl Ferrer, en el Dia per Davant, en els últims mesos s’han aconseguit fites importants com al pujada del salari mínim interprofessional, però encara queda molt que lluitar per fer efectives les seues reivindicacions.

Ferrer també ha apuntat que és important continuar posant el focus en els col·lectius més vulnerable si amb menys drets laborals, ja que sens dubte seran els que pitjors pensions tenen i tindran.

Esta vesprada en la taula informativa de la plaça Major,  han explicat quina és la convocatoria de demà a València, com anar-hi amb autobús i que la reivindicació compta amb el recolzament de més de  270 plataformes a nivell estatal.