99 contes i 59 microrelats després de nou concursos literaris sobre la igualtat.

El grup de debat per la igualtat ha fet balanç dels dos concursos amb els quals treballa per la igualtat i la coeducació. El passat mes d’abril es presentaren els llibres que recullen els contes de la setena huitena i novena edició i de la sisena edició de microrelats, llibres que se sumen als anteriors i que congreguen un nodrit grup d’històries que reflexionen sobre la realitat de la igualtat sobretot a les aules. En total, al llarg d’estos anys i a punt d’encetar-se la desena edició d’este concurs s’han publicat 99 contes i 49 microrelats. Remei Pau, del grup de debat per la igualtat, explica l’objectiu que ha guiat estes convocatòries per als escolars d’Alzira.

En l’última publicació a més s’ha fet una línia de temps des del 2013 i s’ha convidat a dos de les persones que durant este temps han escrit i han guanyat premis. Alumnes que han crescut guanyant edicions com Elsa Rosell i Laura Fargueta i que han incorporat també un nou text als llibres publicats.

A hores d’ara, el grup de debat per la igualtat està a l’espera de reunir-se amb les regidores responsables a la fi de fer una nova convocatòria d’estos concursos.

Deixa un comentari