El mirador del Xúquer estarà llest en Falles.

L’alcalde, Diego Gómez, i el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, visitaren ahir les diverses obres del mirador del Xúquer que estan fent-se a la confluència del riu amb el barranc de la Casella.

Esta és una infraestructura que forma part del projecte de l’Anell Verd d’Alzira, finançada amb fons del programa d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació i que segons està previst finalitzaran abans de Falles.

Segons el regidor Pep Carreres, “és una actuació amb la qual li donem protagonisme al riu i recuperem un espai que es trobava abandonat per a ús de la ciutadania”.

Junt a estes obres, també s’està realitzant les tasques de neteja que al barranc de la Casella i al barranc de Barxeta per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer  i queden per finalitzar les tasques al voltant del pont de Xàtiva.

L’alcalde i el regidor aprofitaren per a comprovar també l’estat de les obres que estan realitzant-se en el passeig fluvial des del pont de Ferro fins a l’embarcador de piragües. En el desenvolupament d’este projecte s’està obrint una senda per a poder accedir des del passeig fluvial fins al poliesportiu Jorge Martínez Aspar, a l’altura de l’embarcador. A l’embarcador, només li falten alguns detalls per a poder tindre’l operatiu.

Deixa un comentari