La Unió per les pensions enceta el curs de mobilitzacions demanant que la pensió mínima s’equipare al salari mínim interprofessional.

A l’igual que els xiquets i xiquetes, els pensionistes de la nostra ciutat també han tornat hui, en este cas, a les seues reivindicacions per unes pensions dignes i assegurades.
La concentració de hui es repetirà cada dilluns a la plaça del Carbó a les 11 del matí. Hui s’ha presentat la nova junta directiva que substituïx la presidida per Raül Ferrer i que ara estarà encapçalada per Juani López, acompanyada per Tere Savall en la secretaria, Lluís Sospedra com a tresorer i Daniel Valero, únic membre que queda de l’anterior junta, Bernat Valero, Bernardo Murillo, Mari Carmen Vayà, Vicent Prats, Bernardo Enguix i Rafael Gil la completen.
En el parlament s’ha emplaçat a la vora cinquantena d’assistents que acudisquen el dia 28 d’octubre a la manifestació estatal que tindrà lloc a Madrid. Com sempre, s’ha demanat que les pensions estiguen protegides constitucionalment i que pugen segons l’IPC real.
D’altra banda, també es demana que la pensió mínima siga el salari mínim interprofessional, és a dir, 1.080 € i fins i tot que puge a 1.200. Valero de nou.

Deixa un comentari