El consorci de la Ribera organitza un curs per als nous càrrecs electes. El curs està orientat a donar a conèixer el funcionament de l’administració local als nous regidors i regidores.

Els que també aniran a escola són els representants municipals. Com cada legislatura, el Consorci de la Ribera i les dos mancomunitats organitzen el curs per a regidors i regidores que s’anomena curs pràctic per a càrrecs electes. Este curs s’organitza des de fa vint anys i es fa cada inici de legislatura per a formar els nous regidors i regidores de la Ribera, sobretot aquells que exercixen per primera vegada com a representants municipals. Este curs que s’iniciarà el 18 de setembre, vol contribuir a la millora de la gestió municipal dels responsables polítics locals, a través de l’adquisició de coneixements pràctics i d’utilitat en determinats aspectes de la gestió municipal. Òscar Navarro és president del Consorci.
El curs enguany es farà a la Casa de la Cultura de Benimodo i s’iniciarà el pròxim 18 de setembre. Durant huit sessions entre el 18 de setembre i el 19 d’octubre, els representants municipals rebran formació sobre els pressupostos municipals, la funció pública, qüestions pràctiques de la gestió, els serveis municipals, els drets i deures dels regidors, la policia, la gestió del medi ambient i la gestió cultural. Totes les matèries seran impartides per ponents experts. Este curs està destinat no sols als equips de govern sino també als que estan en l’oposició.
El termini d’inscripció acaba hui i es fa a través de la pàgina web de la Mancomunitat de la Ribera i és totalment gratuïta.

Deixa un comentari