Mónica Muñoz presenta hui a la Biblioteca Municipal “El miedo de mi vida”, un llibre autobiogràfic sobre la violència masclista

Mónica Muñoz, autora de “El miedo de mi vida” presenta hui a Alzira el seu primer llibre autobiogràfic sobre el maltracte masclista, la por i com va aconseguir alliberar-se de la relació amb el seu maltractador. Com explica l’autora, va escriure el llibre sense esborrany perquè no havia de crear un personatge, era la seua vida. Narra l’abans, el durant i el després de la situació de maltracte que va viure durant 29 anys.
Mónica Muñoz va començar a fer pública la seua història amb xicotets relats a les xarxes socials. Quan va veure que la gent s’interessava pels seus escrits, va agafar la valentia per publicar un llibre.
La difusió gràcies a les xarxes i ara, al seu llibre, li ha permés divulgar els seus coneixements. L’escriptora explica a “El miedo de mi vida” que el seu maltractador, com la majoria, no patixen una malaltia mental ni cap trastorn psicològic, sino que és un tret de la personalitat.
La presentació del llibre serà esta vesprada a les 18:30 a la Biblioteca Municipal.

Deixa un comentari