El “Museu de la Paella” projecte alzireny

Alzira pretén albergar  el  Museu de la Paella, un espai únic  a tot el territori valencià. L’alcalde , Diego Gómez, ha aprofitat la visita a FITUR 2019 per proposar al Consell un centre didàctic internacional sobre el plat més destacat de  la gastronomia valenciana. I per si de cas algú s’avança, el consistori ja ha patentat la marca  a l’espera que el consell done un pas endavant.

La gastronomia ha estat el plat fort de la present edició de FITUR i ara amb la creació del primer museu dedicat a la paella, l’ajuntament vol posicionar-se con un destí gastronòmic  cavall entre l’interior i la costa.

L’alcalde, Diego Gómez, ja ha anunciat el projecte a Fitur i ens ha explicat als micròfons d’Alzira Radio que actualment no hi ha a la Comunitat Valenciana un museu etnològic que explique tot el que gira al voltant de la paella. L’alcalde ha anunciat  que l’ajuntament ja ha registrat a l’Oficina Europea de Patents la marca «Museu de la Paella», tant en valencià com en castellà, anglès i xinès i aspira a ser el lloc que allotge este Museu dedicat al nostre plat més universal.