Nou lideratge per al Nítida Alzira FS

El Nítida Alzira FS ha pujat per segona volta en la temporada al més alt del seu grup de 2a B. Amb la victòria per 3-2 sobre el Tafatrans va arrabassar el lideratge als navarresos. Els més de 500 espectadors gaudiren d’un espectacle molt intens on els porters eren protagonistes. Fins el minut 14 no arribà l’1-0 obra de Rafa Ara. Dos minuts més tard Jesús marcaria l’empat per als de Tafalla i sols un després José Carlos executà una perfecta triangulació de Rafa Ara i Xavi. El partit tingué moments per a l’espectacle amb talonades i vaselines que alçaren al públic dels seus seients.

En la segona part calgué esperar fins el minut 16 per vore el 3-1. Xavi executà una contra amb una trallada que clavà al porter dins del seu marc. Sols deu segons després el Tafatrans obtingué el 3-2. Els alzirenys defengueren molt bé l’atac amb cinc jugadors dels navarresos.

El president del club, Vicent Fontana, ha parlat del partit i altres aspectes del club.

Este dissabte tornaran a jugar al Palau d’Esports a les 17 h. contra el Cuéllar de Segòvia. L’entrada costa 3 € i l’abonament de mitja temporada 10.