El Conseller Vicent Soler reclama el Corredor Mediterrani a Alzira

El Conseller d’Hisenda Vicent Soler va participar ahir en la Casa de la Cultura d’Alzira en la presentació del llibre de l’autor i porfessor universitari Abelard Saragossà.

El conseller va reclamar el Corredor Mediterrani com la inversió més important per a l’impuls de l’economia valenciana i lamenta que porte aparcat des de fa dècades .

Soler va fer estes declaracions durant la presentació del llibre que tracta sobre la seua figura i el seu pensament dins del valencianisme. L’obra d’Abelard Saragossà es va presentar ahir dins el marc de la XXVII Setmana Cultural de la Falla Plaça de La Malva.

El Conseller va destacar que s’han dut a terme moltes inversions arreu de l’estat espanyol que han tingut un escàs rendiment econòmic i en canvi el corredor queda sempre per a més endavant, tot i que es tracta d’un eix vertebrador molt necessari per  a les nostres empreses.

Altre eix fonamental per al valencianisme és la llengua segons Soler, que la considera el tret característic més important del poble Valencià.

Podeu escoltar la notícia en l’enllaç i accedir a tot el nostre contingut a la carta en ivoox i iTunes.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” class=”news_player” width=””]

      Alzira Ràdio - Serveis Informatius

[/box]