David Civera a la plaça Major i tres castells de focs d’artifici simultanis, novetats del dia de Sant Bernat.

Alzira entra de ple en les festes hui amb les activitats del recinte firal.
Esta nit l’orquestra La Tribu dona el tret d’eixida a partir de les deu i mitjas de la nit. Els més menuts també tenen activitats al parc Pere Crespí des de les sis de la vesprada a les nou i mitja de la nit. Jocs per a tota la família que hui es fan a este parc i demà es faran amb el mateix horari a la plaça Major.

La regidora de festes, Mar Chordà ha donat a conèixer les últimes novetats que presenta el programa de festes que contempla els concerts demà de Mojinos Escocios junt a la Societat Musical, divendres la d’Antonio Jose i dissabte Las cinco estaciones. Enguany a més diumenge actuarà a la plaça Major i de forma gratuïta David Civera. Un altra de les novetats són els castells de fi de festa que dispararà Crespo diumenge. Es dispararà de manera simultània a
la Plaça Generalitat, Plaça del Regne i el parc Pere Crespí.

Chordà ha explicat als microfons d’Alzira Ràdio que de cara al pròxim any vol fer canvis respecte al programa de festes, fer alguna cosa diferent ja que enguany sols ha tingut 10 dies per a fer canvis, ja que estava tot programat.

Deixa un comentari