Obert el termini per a sol·licitar les ajudes a l’esport 2023

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Esports, atorgarà subvencions a l’esport local per a l’any 2023, de les quals poden beneficiar-se les associacions, clubs, entitats esportives i esportistes de la localitat. Les subvencions queden establides en quatre modalitats.

La modalitat A per als programes anuals de funcionament i manteniment general d’entitats; la modalitat B per als partits, competicions, tornejos i esdeveniments esportius de caràcter extraordinari, al marge de la programació general de caràcter ordinari dels clubs; la modalitat C per a les competicions i esdeveniments esportius organitzats amb motiu i entorn de les festes patronals de Sant Bernat; i per últim la modalitat D per a les ajudes a l’esport d’elit. A més de les ajudes als clubs esportius, també hi ha una partida destinada al foment d’esport femení, un altra per als tornejos de Sant Bernat i altra especialment destinada a fomentar la pilota valenciana.

Per acollir-se a les subvencions caldrà presentar les sol·licituds en el Registre General de l’Ajuntament d’Alzira, o per qualsevol dels mitjans establits en la Llei de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. A més, les entitats i esportistes subvencionats quedaran obligats al compliment d’una sèrie de condicionants per a garantir l’ús correcte de la subvenció. Per a obtenir més informació es pot consultar en la pàgina web de l’Ajuntament d’Alzira, www.alzira.es.

Deixa un comentari