Obert el termini perquè empreses i autònoms demanen ajudes per a la contractació

La Generalitat Valenciana ha obert el termini d’ajudes a empreses i autònoms per a la contractació de personal. A través d’estes ajudes, que poden arribar fins als trenta mil euros, es fomenta la contractació indefinida de distints col·lectius vulnerables. Unes ajudes adreçades també a  les empreses que opten per la reducció de la jornada laboral a quatre dies.

A hores d’ara, ha eixit la convocatòria de quatre ajudes per a empreses i autònoms que vulguen contractar personal. Fins el 31 de maig es poden demanar ajudes per a la contractació indefinida de treballadors vulnerables i col·lectius desfavorits. Les ajudes varien entre els 27.000 i 30.000 euros.

Un altra opció és per la contractació temporal de persones amb discapacitat severa. En este cas, el termini per a demanar-les es tanca l’1 de setembre. Estes ajudes, que pretenen fomentar l’ocupació, es poden consultar en la pàgina de Labora, en l’apartat d’empreses. Des d’IDEA, a més d’assessorar a les empreses per tal de demanar-les, també es recomana a totes aquelles persones que estiguen en l’atur i  es troben en els grups de persones susceptibles de ser contractades, que ho posen en el seu currículum.

Deixa un comentari