Peces de lego, música, cinema i medi ambient marquen l’agenda del cap de setmana

Les peces de lego tornen a inundar Alzira. L’associació cultural de la Falla Plaça Germanies, amb la col·laboració de les regidories de Patrimoni i Cultura, ha organitzat tres tallers de la mà de l’alzireny Víctor Boscà. Una iniciativa que s’enceta esta vesprada a la Biblioteca Municipal i que completa la proposta de l’exposició ‘Peçart’, inaugurada a la nostra ciutat el passat mes d’abril.

Víctor Boscà, campió nacional en la construcció de brics, impartirà estos tallers de lego adreçats principalment a xiquets i xiquetes a partir dels quatre anys. Boscà explicava que fer participar als xiquets i xiquetes forma part de la idiosincràsia del lego. Esta vesprada de 17:30 a 18:30 arranquen els tallers de lego a la Biblioteca Municipal amb un grup reduït de 25 xiquets i xiquetes. Hi haurà dos tallers més els dies 19 i 26 de maig al MUMA. Més informació i inscripcions a través del web museu@alzira.es.

L’escola d’adults d’Alzira acull hui l’actuació d’Andreu Valor. El cantant de Cocentaina oferirà el concert “Un nou món” a partir de les huit de la vesprada. Un disc que ha rebut el premi Ovidi Montllor com a millor disc de cançó d’autor. L’entrada és lliure.

També hui a les huit, tenim cita amb el Club de Cinema Alzira. La Casa de la Cultura acollirà la projecció de la pel·lícula “El triangle de la tristesa”. Una comèdia negra sueca que es desenvolupa en un creuer de luxe.

I a les nou, el Gran Teatre d’Alzira acull una nova gala benèfica d’ADAFIR. L’objectiu, recaptar fons que ajuden l’associació a cobrir les despeses de les teràpies especialitzades que oferix a les persones afectades de fibromiàlgia. A més, enguany ADAFIR vol destinar part de la recaptació a la investigació del dolor crònic en menors i joves. El donatiu és de 7 euros i les entrades poden adquirir-se en la taquilla del Gran Teatre abans de la gala.

Demà, les famílies tenen una cita amb el Nanofest. El festival obrirà les seues portes a les deu i mitja i fins les set de la vesprada. Tot un ventall de tallers i activitats que estarà present al llarg de la jornada en el parc de l’Alquenència. Recordem que el concert de Ramonets serà a les 12:30 hores, a les cinc de la vesprada actuarà Dàmaris Gelabert i tancarà el Nanofest Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics.

D’altra banda, Alzira és demà seu de la primera jornada participativa del projecte Canya a la Canya. Un projecte d’eliminació dela canya del Riu Xúquer que s’implementarà en 13 municipis de la comarca. Demà a partir de les 10 hores al Pont de Ferro d’Alzira, les persones interessades podran realitzar un passeig interpretatiu pel riu, avaluar la seua qualitat i opinar sobre este entorn natural de mà de la Fundació Limne. Inscripcions a través del correu participa@limne.org.

Deixa un comentari