El PSOE renova la llista electoral amb forta implicació festiva i d’associacions

El PSOE aposta per una llista totalment renovada de gent jove, en la  seua majoria, i amb persones implicades al teixit festiu i associatiu de la nostra ciutat. Entre els components de la llista que se presentarà a les eleccions del mes de maig, trobem ex falleres majors d’Alzira, esportistes i exclavaris majors.

L’expresident de la falla Plaça del Forn, Alberto Yago Canet, serà el número dos de la llista electoral que el PSOE presentarà a Alzira en els pròxims comicis, segons la proposta que la secretària general i candidata a l’alcaldia, Isabel Aguilar, va presentar ahir a la nit a la comissió executiva i que haurà de ser ratificada per les bases a l’assemblea convocada pel proper dijous. L’altra gran aposta de la candidatura la representa la periodista Gemma Alós, que ocuparà el tercer lloc, per davant de l’actual regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual. Aguilar ha incorporat també  en els primers llocs a la fallera major d’Alzira de 2017, Lydia Enguix, i l’actual vicepresident de Cultura i Solidaritat de la Junta Local Fallera, Luis Gisbert.

La candidata a l’alcaldia ha destacat la professionalitat i preparació de tots els integrants de la llista. No apareix  la candidatura, però, el regidor d’Educació, Pepe Grau , ni la responsable de l’àrea de Modernització, Inma Onrubia, que tancarà la llista en el lloc 21.

Isabel Aguilar ha assenyalat que es tracta d’una llista amb un 95% les cares noves, que destaca a més per la joventut dels seus integrants i per la seua gran implicació al teixit festiu.

Deixa un comentari