Reptes d’inteligència artificial per a creadors i empresaris i el valor de l’hostaleria esta vesprada en les ponències de la XVI Setmana de l’Economia

Hem superat ja l’equador de la Setmana de l’Economia que posarà el seu punt i final demà amb les dos últimes conferències i la clausura. Hui el dia ha estat marcat per l’espai d’entrevistes laborals, però s’ha tractat també la marca personal, el futur de la Unió Europea i la Inteligència artificial. Esta vesprada seguirem parlant d’Inteligencia artificial amb Ferran Brooks i els reptes dels creadors i emprenedors. A les 19.00 es dedicarà un espai al personal de sala, als cambrers en la taula redona de Jesús Soriano (Soy Camarero) y Roberto Bosquet, el Xef Bosquet.

Este matí d’11 a 14, 22 empreses de la zona han entrevistat tots els candidats a les seues ofertes, uns candidats que ja han passat un primer filtre de l’organització d’Idea. Algunes de les empreses són Grefusa, Banco Mediolanum, Caixa Popular o Pepco.

D’altra banda, esta vesprada Ferran Brooks tractarà els reptes per als emprenedors i creadors en la Inteligència Artificial, però des d’un enfoc bàsic, per a que tot el món puga entendre en què consistix.
Tancarem la jornada a la Casa de la Cultura amb dos experts en restauració. El Xef de Naked and Sated, Xef Bosquet i l’influencer alzireny “Soy Camarero”, Jesús Soriano. Com explicava Carmen Herrero, directora d’Idea, és fonamental destacar el valor del personal de sala.
I demà posem punt i final a les conferències amb música i una xarrada motivacional. El cantat, pianista o compositor té preparada la xarrada “La motivació a través de la superació”. Serafín Zubiri a les 11:30 i prèviament la medallista olímpica en natació sincronitzada Gemma Mengual tractarà les relacions entre esport i empresa, a les 9.30h.
Si no han pogut aconseguir una entrada per a estes confereències es poden seguir també des de casa a través del canal de Youtube d’Idea. El sopar de clausura de la XVI Setmana de l’economia serà demà a les 21h a la Sala Rex Natura. Estarà present a la gal·la el president de la Generalitat Carlos Mazón i el còmic Eugeni Alemany, qui presentarà l’acte de lliurament de premis de la setmana de l’economia.

Deixa un comentari