La Ribera en Bici demana més horts comunitaris

La Ribera en Bici demana que els horts comunitaris s’amplien a 100 , ja que actualment hi ha més  demanda que  oferta per part de l’Ajuntament. El regidor d’agricultura i medi ambient s’ha mostrat disposat a atendre esta demanda.

El col·lectiu ecologista proposa que s’amplie significativament el nombre de parcel·les més  a prop de la ciutat, i no sols en la Muntanyeta perquè queda un poc allunyada del casc urbà i en pendent, circumstàncies que afavoreixen l’ús dels automòbils contaminants. En eixe sentit han proposat que es demane al Ministeri la gran parcel·la actualment tancada i pràcticament abandonada que hi ha dins del casc urbà entre l’Institut Rei en Jaume i el Servef, entre el carrer Ruglo i el carrer Gandia.

Segons Dominguez L’activitat dels hortets ecològics resulta molt positiva perquè permet fer exercici saludable, tornar a la terra, valorar els agrosistemes, l’alimentació mediterrània, l’ecologia, les relacions humanes, etc. a més de recuperar espais urbans ara abandonats i que donen una pèssima imatge al municipi. El regidor responsable, Pep Carreres ha respost que atendrà esta petició.