L’Ajuntament fa una valoració positiva de FITUR

Alzira ha captat a FITUR l’atenció de nombrosos visitants  amb la mostra d’alguns dels seus atractius patrimonials, festius i culinaris, a través dels llibrets dedicats a les Falles i Setmana Santa,  la Ruta dels Monestirs i els paratges naturals de la Murta i la Casella . La presència d’Alzira en Fitur s’ha completat amb l’èxit de repartició de les més de mil porcions de reganyà, el showcooking de l’espardenyà, i amb la divulgació de Gumy, els contenidors reciclables per arreplegar el xiclets i evitar tirar-los a terra, presentant a la nostra ciutat com a la primera ciutat del país lliure de xiclets.

A la informació en paper, enguany s’ha sumat la presentació interactiva per mig de la qual s’ha pogut conèixer tot el que Alzira oferix.

Segons Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, Turisme i Patrimoni Cultural, la valoració és molt positiva per la gran quantitat de visitants, que s’han acostat fins el mostrador on s’oferia el material de la nostra ciutat interessant-se per tot el que Alzira es capaç d’oferir al visitant, tant en matèria festiva i patrimonial com en la vessant culinària.