L’Ajuntament estudia posar càmeres en punts del terme rural per a evitar robatoris i actes vandàlics.

Ajuntament i entitats agràries activen un protocol de seguretat per a evitar els furts al camp de cara a la campanya citrícola. Ahir, dilluns es va celebrar una reunió amb tots els sectors implicats per a millorar la seguretat en el camp, representants de la Cooperativa Alzicoop, la Séquia Real del Xúquer, AVA-ASAJA i representants de motors de reg. Es van reunir amb representants polítics, tècnics municipals i els comissaris de la policia nacional i local.
En esta reunió també s’ha comunicat que estan pendents reunions amb la Conselleria i amb la Diputació per a posar en marxa la implantació de drons que facen estes tasques de vigilància, de manera que Alzira siga un dels municipis pioners per a la seua posada en funcionament.

L’alcalde, Alfons Domínguez, estudia la possibilitat d’ implantar càmeres de vigilància en punts estratègics per a dissuadir a estranys d’apropiar-se de les collites dels nostres agricultors. Per la seua banda, l’alcalde d’Alzira, Alfons Dominguez explica que en esta qüestió, es tractaria de posar-les en punts en les quals servirien no sols per evitar robatoris sino també altres incidències.
Montalvá s’ha compromés també a convocar pròximament el Consell Agrari una vegada s’haja constituït.

Deixa un comentari