Suc de Teatre-La Tarumba rep dos premis al Certamen Garnacha de Rioja per la seua obra Hamlet

El grup alzireny Suc de Teatre-La Tarumba guanya dos premis en el 26 Certamen Nacional de Teatre Garnacha de Rioja amb la seua última obra Hamlet. En este prestigiós certamen celebrat a La Rioja, Suc de Teatre es va emportar dins de la fase amateur el Premi Especial del Jurat i també el tercer premi del públic.

Suc de Teatre-La Tarumba va ser escollit junt a sis grups més entre més de setanta grups de tota Espanya per participar en el Garnacha de Rioja, un dels certàmens de teatre més importants de l’estat espanyol. En la fase amateur es van concedir quatre guardons, dels quals Hamlet va obtenir el tercer del públic i el Premi Especial del Jurat. Una prova de foc superada portant la tragèdia davant d’altres públics després de l’èxit a Alzira.

El lliurament de premis a La Rioja va coincidir amb la representació a Benetússer de l’obra Laberintos, que havia estat seleccionada per a participar en la VI Mostra de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana. Activitat que no té previst aturar-se, ja que ara Suc de Teatre està treballant en una versió reduïda de Hamlet per poder portar-la a més llocs.

Deixa un comentari