Obert el termini d’inscripció a tots els nivells de formació professional fins al 30 de maig

Obert el període d’inscripció als nivells de formació professional per al curs 2023-2024. La presentació de sol·licituds es farà a través de la plataforma telematricula.es fins al 30 de maig.

Este procés d’admissió engloba tant l’FP Bàsica com les titulacions de grau mitjà i superior, els cursos d’especialització, programes formatius de qualificació bàsica i l’FP Bàsica de segona oportunitat, dirigida a les persones que han abandonat el sistema educatiu sense superar l’ESO i estan inscrites al Pla d’ocupació juvenil.

Enguany com a novetat l’alumnat que opta a estudiar titulacions de grau mitjà i superior podrà completar tot el procediment telemàtic d’admissió, matrícula inclosa, a través de la plataforma telematricula.es. El 20 de juliol començarà la matriculació i fins al 26 de juliol podran formalitzar la matrícula les famílies que opten per fer-ho en línia, i del 21 al 27 de juliol aquelles que vulguen fer-la de manera presencial.

En FP Bàsica, les llistes definitives es publicaran el 12 de juliol i la matrícula es farà de manera presencial del 13 al 18 de juliol. Pel que fa als cursos d’especialització, les llistes definitives es publicaran el 25 de juliol i la matriculació tindrà lloc del 6 al 12 de setembre de manera presencial. La presentació de sol·licituds per a l’FP de segona oportunitat estarà oberta de l’11 al 16 de juliol i les llistes definitives es publicaran el 24 de juliol. La matriculació es farà de manera presencial en els centres educatius del 25 al 28 de juliol.

Deixa un comentari