UCIN Alzira exigix la dimissió del regidor de Vox, Ricardo Belda pels seus comportaments agressius durant les mascletaes de Falles contra els convidats de l’Ajuntament i la Junta Local Fallera

El grup municipal UCIN exigirà en el pròxim ple la dimissió del regidor de Vox, Ricardo Belda. El motiu són els termes insultants i mostres de menyspreu que va expressar el regidor als convidats de la Junta Local Fallera i l’Ajuntament a les mascletaes de les Falles 2024.

Segons explica UCIN, este menyspreu va estar també acompanyat de comportaments agresius com empentes. Els mitjans de comunicació registraren les paraules del regidor que comentava: “Pugen tots els pallassos que porten ells, no pujarà la meva família? Els meus collons!”, fent referència a les persones convidades que es trobaven a les plataformes durant la mascletà. Com assegura UCIN, després va pujar a la plataforma sense previ avís a la organització.

En acabar la Setmana Santa el grup municipal d’UCIN sol·licitarà a les autoritats competents, així com al proper ple de l’Ajuntament d’Alzira la immediata dimissió de Ricardo Belda com a regidor del mateix, així com la seva destitució del càrrec de confiança que ostenta de director a la Universitat Popular de València.

Segons UCIN, el comportament de Belda ha estat consistentment marcat per menyspreus i desqualificacions tant als plens de l’Ajuntament com en les declaracions als mitjans de comunicació. Afegixen que la seua actitud bel·ligerant i la manca de respecte envers companys i ciutadans és preocupant i que És imperatiu que els que ocupen càrrecs públics actuen amb dignitat i respecte.

El regidor en qüestió, no ha volgut donar cap declaració al respecte.

Deixa un comentari