UGT destaca la influència positiva de la reforma laboral en un mes d’abril on la contractació temporal s’ha situat en mínims històrics

UGT ha valorat positivament les dades de l’atur d’este mes d’abril. Un mes marcat pel dinamisme de l’ocupació gràcies a la contractació indefinida. Raül Roselló, secretari comarcal d’UGT, recorda que, abans de la pandèmia i la reforma laboral, a penes un de cada deu contractes era indefinit.

Segons el secretari comarcal d’UGT, l’augment de l’ocupació a la nostra comarca ha sigut favorable en pràcticament totes les activitats econòmiques. Roselló destaca la positiva influència de la reforma laboral en el mercat de treball, amb major nombre de contractes indefinits i una reducció significativa de la contractació temporal, que se situa en mínims històrics.

No obstant, Roselló incideix que estos resultats històrics no han d’aturar el treball que encara queda per davant en relació a la temporalitat del sector públic o la desocupació de llarga durada. Així mateix, UGT ha presentat una reclamació davant el Comité Europeu de Drets Socials perquè el cost de l’acomiadament recupere l’efecte de reparació del mal que, segons el sindicat, no deuria haver perdut mai.

Deixa un comentari