La XI Setmana de la l’Economia d’Alzira arranca amb èxit de participants

Els empresaris alzirenys demanen millores en les xarxes de comunicacions tecnològiques als polígons per fre front als reptes econòmics actuals als què s’enfronten les empreses.

Enguany les principals ponències tractaran temes de relleu com ara les pensions, la precarietat laboral o la internacionalització de les pimes.

A l’ inauguració  l’alcalde Diego Gómez ha assenyalat que fòrums com estos són necessaris per a posar en marxa polítiques que representen autentiques apostes de futur .

Per la seua banda el regidor de l’àrea econòmica, Ivan Martínez ha destacat que la setmana de l’economia, reconeguda tan en l’àmbit local com el comarcal, constituïx la culminació del treball que es realitza durant tot l’any per part de tots els agents implicats en el teixit econòmic i que des d’IDEA es reforça amb assessorament i formació per a emprenedors, autònoms i treballadors.

Per la seua banda, el president de l’associació empresarial d’Alzira, Raúl Tudela, ha assenyalat que setmana de l’economia que suposa per una eina molt important per a tots els emprenedors i empresaris de la ciutat.

Tudela, ha agraït la col·laboració  i  la implicació de les institucions i es mostra optimista respecte la situació empresarial actual

En declaracions al mitjans, Tudela ha aprofitat per a demanar un pla de millores en les comunicacions i noves tecnologies, com ara la banda ampla de qualitat, per als polígons de la ciutats que cal actualitzar.

En resposta a les peticions de l’Associació d’Empresaris, la subsecretària  de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius i Treball, Conxa Velasco, ha assenyalat que els esforços de la Conselleria van dirigits

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]

[/box]

Categories Economia