Ximo Puig destaca la comarca de la Ribera com a cabdal i Gemma Alós reitera que la ciutadania alzirenya viu millor que fa huit anys

El Partit Socialista inicià divendres a Alzira la campanya electoral. El president Ximo Puig reunia a una sala de la ciutat candidats de la Ribera encapçalats per la candidata socialista a l’alcaldia d’Alzira, Gemma Alós.

Puig es reunia primer amb l’Associació Empresarial d’Alzira i atenia les seues preocupacions, que se centren en l’accés a l’AP-7, per la qual cosa prometia posar en marxa els mecanismes necessaris per a desbloquejar este corredor. A més, el líder dels socialistes valencians ha assenyalat que el més important és potenciar la Formació Professional i la Formació Dual per a millorar l’ocupació. El candidat socialista destacava la coamrca de la Ribera com a cabdal dins de la Comunitat Valenciana.

La candidata alzirenya, Gemma Alós, explicà que l’inici de campanya a Alzira en l’apegada de cartells havia estat convuls per la falta de respecte d’alguns partits de dreta. Una crispació que entén que és conseqüència del nerviosisme, perquè se n’adonen que els alzirenys i alzirenys viuen més bé que fa huit anys. Alós repassà així tot allò que s’ha anant aconseguit pel bipartit a Alzira i que volen continuar fent.

Deixa un comentari