Campanya “Tenim un veí incívic”

Alzira llança una campanya de conscienciació i sensibilització contra l’ incivisme per a no deixar els trastos en la via pública. Des de la regidoria de Serveis Urbans, s’està desenvolupant una campanya
denominada “Tenim un veí incívic”. Amb esta campanya es pretén conscienciar de l’obligació del ciutadà a contribuir a no embrutar la ciutat.

L’àrea de Serveis Urbans, juntament amb l’empresa FOVASA, estan fent els treballs de recollida en la via pública dels trastos que són abandonats sense avisar. Un fet que provoca la saturació del servei i per tant no es pot realitzar l’arreplega amb la freqüència normal que contempla el plec de condicions d’este servei.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que els comportaments incívics d’una minoria de veïns suposa un augment constant de recursos econòmics per a fer front.

L’edil també ha recordat que tenim un servei gratuït de recollida d’andròmines, que l’ajuntament oferix a tots els alzirenys, sols cal telefonar al 96 241 74 54 de 10 a 14 per a poder utilitzar -lo.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari