Este dissabte, deixem la “Munta-neta”

El voluntariat ambiental de prevenció d’incendis finalitza amb la participació de més de 100 persones de més de vint nacionalitat diferents. Els voluntaris han previngut 20 focus de foc dels quals han fet l’avís als serveis d’emergències. El voluntariat finalitzarà este dissabte, 19 de setembre amb una neteja del Parc de la Muntanyeta, oberta a tota la ciutadania que vulga participar.

Des de principis de juny fins la meitat de setembre els voluntaris han vigilat l’entrada als paratges naturals quan ens trobàvem en alerta 3 per risc d’incendis i han fet un control de les cremes agrícoles sense permís. A més, també han realitzat tasques d’auxili a animals i de neteja de les muntanyes.

El diumenge a les 10 del matí es durà a terme l’acte de cloenda d’este voluntariat de prevenció d’incendis a La Muntanyeta d’Alzira. Es farà amb l’acte MUNTA-NETA. No cal reservar plaça per acudir i a més, l’Associació Interpreta Natura oferirà un esmorzar de picnic a tots els participants i els equiparà amb el material necessari. Escoltem el fundador d’Interpreta Natura, José Luís Alemany en Mare Terra.

Ir a descargar

Deixa un comentari