El pròxim cap de setmana es farà un Art al carrer diferent

L’edició 2020 d’Art al Carrer serà diferent. Però, això sí, amb la mateixa qualitat artística que els anys anteriors. La quinta edició d’esta fita cultural ficarà el punt sobre el canvi climàtic. Els dies 25 i 26 de setembre la nostra ciutat serà testimoni de 30 espectacles gratuïts d’art en directe. Serà una edició inclusiva amb dos espectacles que compten amb la participació de persones amb diversitat funcional i a més, una edició on es farà l’estrena mundial de dos espectacles.

Art al carrer 2020 aposta per la seguretat i la descentralització. Així doncs, s’han suprimit les obres de teatre ambulant i s’ha hagut d’acotar la participació d’artistes. A més, enguany caldrà reservar una butaca per a poder assistir. Els aforaments oscil·len entre les 100 i les 250 persones. Tot i això, des de l’Ajuntament d’Alzira es vol transmetre a la ciutadania un missatge: “La Cultura és Segura”.

Pel que fa les jornades JIA, hi haurà de nou el mercat d’il·lustració amb la partipació de 15 il·lustradores i il·lustradors que dibuixaran en directe al carrer Escoles Pies en benefici de l’associació alzirenya La Nostra Veu. A més, també hi haurà lloc per a la música amb l’acompanyament musical de les il·lustradores i djs Guerrilla Xhen i una performance de percussió corporal i body art.

Per a consultar la programació completa cal visitar les pàgines web d’artalcarrer.com i jornadesilustració.com. I per a la reserva dels espectacles es pot enviar un correu a artalcarrer@alzira.es

Escoltem l’alcalde d’Alzira i un dels organitzadors de les Jornades, Salva Hidalgo en l’informatiu.

Ir a descargar

 

Deixa un comentari