Cactus substituirà a Pupil·les el 8 d’octubre

Des de la Regidoria de Cultura s’anuncia un canvi en els participants del Concert del 8 d’octubre. La formació Cactus prendrà el relleu de Pupil·les que no podrà actuar-hi per motius aliens al consistori Les entrades adquirides fins el moment, tindran la mateixa validesa. No obstant això, tots aquells que ho desitgen, poden demanar la devolució de la seua entrada sol·licitant-ho pel mateix canal de compra.

Cactus és un trio valencià que es reafirma com un dels grups amb més vitalitat i projecció de l’escena musical actual en valencià, amb un estil que barreja el hip-hop electrònic amb el pop més comercial i melòdic així com el reggae, un mix ple de matisos i brillantor que ells mateixos anomenen ‘electro-urban’.

Cal recordar que tots els menors d’entre 16 i 17 anys hauran d’emplenar una autorització del seu responsable per a accedir-hi, bé a la porta del concert o bé demanant el formulari abans de les 14 hores del 8 d’octubre per correu electrònic a granteatre@alzira.es. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats obligatòriament d’un adult.

Escoltem el regidor de cultura Alfred Aranda en El dia per davant.

Deixa un comentari