Alzira posarà a disposició de Sanitat instal·lacions municipals per a agilitzar la vacunació de la Covid-19
En un principi, s’habilitaran dos punts: el local que utilitza l’Associació de Jubilats i Pensionistes, El Júcar, i el Centre de Convivència de Persones Majors Antonia Cerdà

Segons afirmen des de l’Ajuntament de la ciutat, en un principi, s’habilitaran dos punts: el local que utilitza l’Associació de Jubilats i Pensionistes, El Júcar, a l’Avinguda Sants Patrons i el Centre de Convivència de Persones Majors Antonia Cerdà, al carrer Trafalgar.

Des de l’Ajuntament d’Alzira han afirmat que altres instal·lacions, com la Casa de la Cultura, la Piscina Coberta o els poliesportius municipals, podran posar-se a l’abast de la Conselleria de Sanitat en cas que siga necessari per a agilitzar el procés de vacunació a la nostra ciutat. Tot i que les dosis arriben de manera progressiva, el consistori ha volgut assenyalar que posarà tots els mitjans per a garantir que la vacunació siga àgil en cadascuna de les seues fases, com ja han demanat en forma de moció diverses formacions polítiques. Escoltem l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez:

Ir a descargar

Deixa un comentari