Primer dia de la PAU a Alzira

Escoltàvem a Mar i Mireia dos de les 500 alumnes que hui comencen la PAU a la nostra ciutat. Unes proves que decidiran el seu futur professional i on es juguen molt. Apunts, carpetes, nervis i moltes ganes d’acabar són els ingredients principals que hui es donen cita a l’espai d’esdeveniments la Cotonera. Com ja saben, la sala acull els exàmens que posen fi a una etapa acadèmica joves estudiants dels municipis d’Albalat, Algemesí, Alzira, Carcaixent i la Pobla Llarga. Tots ells es donaran cita a la Cotonera des de hui i fins al pròxim dijous 10 de juny.

L’estudiantat ha iniciat esta carrera de fons amb els exàmens d’història i valencià, mentre que esta vesprada serà el torn de les assignatures d’Economia, Biologia, Arts Escèniques i la jornada acabarà amb Física i Història de l’Art. L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, i la regidoria d’Educació i Infància han estat també presents a la Cotonera este matí. Segons ha explicat l’alcalde, s’ha habilitat este espai, que a més compta amb la presència de Protecció Civil i totes les mesures de seguretat pertinents, per tal que les proves es realitzaren a la nostra ciutat.

Per la seua banda, la regidora d’Educació i Infància, Maria Calvo, ha recordat que realitzar les proves a la Cotonera es tracta d’una iniciativa pedagògica i empàtica per tal de facilitar a l’alumnat comptar amb un lloc proper als seus centres educatius i no haver-se de traslladar a València.

Recordem que degut a les noves necessitats a causa de la pandèmia, enguany les proves no s’han pogut celebrar, com és habitual, al Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor. Tot i això, cal destacar la bona ubicació de la sala al costat de l’estació de Renfe, que facilita el trasllat dels estudiants d’altres municipis. En este sentit, l’Ajuntament ha realitzat una inversió d’uns 8.000 euros

Categories Educació Etiquetes

Deixa un comentari