fbpx

200 xiquets i xiquetes participen en campus esportius

Compartix la notícia

Alzira celebra quatre campus esportius amb la participació de més de 200 xiquets i xiquetes. L’activitat esportiva va fent-se un lloc en la nova normalitat de la nostra ciutat i un bon exemple són els campus previstos per a este mes de juliol.

Ahir i fins el 17 del present mes està celebrant-se el campus de Pilota Valenciana en les instal·lacions esportives del Venècia, amb la participació de prop de 25 xiquetes i xiquets. L’altre campus té previst realitzar-se del 6 al 31 de juliol al Palau d’Esports, i ha estat organitzat pel Club Gimnàstica Rítmica Ribera Alta d’Alzira, en esta ocasió amb una trentena de participans.

Altres dos campus que també estan celebrant-se al camp municipal d’Esport de Venècia són el de Multiesport Atletisme Alzira, amb 75 participants; i el del Club UD Alzira que és el que congrega a un major nombre de xiquetes i xiquets fins aplegar als 90.

Fernando Pascual, regidor d’Esports, ha manifestat que sense dubte l’esport pot ser una immillorable alternativa per a mantindre ocupats al més joves i menuts que han estat confinats en casa al llarg de moltes setmanes.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-3-juliol-2020_md_53156388_wp_1

Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari