La música i el cant predominen en l’agenda d’este cap de setmana a Alzira

Esta nit, arriba l’opera a Alzira, Aida de Verdi, una òpera en quatre actes que s’estrena a Alzira de la ma d’un elenc internacional dirigit musicalment també per un alzireny internacional, Josep Escandell.
Aida, de Giuseppe Verdi, és considerada un dels grans títols del gènere, com demostra el fet de ser una de les òperes més representades a tot el món. L’òpera recrea una història d’amor, passió, gelosia i traïcions que es desenvolupa en les grans capitals de l’imperi egipci. A l’espectacular muntatge que tindrem Alzira treballen 70 persones. Amb veus i música en directe, també comptarà amb subtítols en castellà per a poder seguir-la.
Per al director Josep Escandell, presentar esta obra ací a Alzira és molt especial, coincidint a més amb el 150 aniversari d’esta òpera.
Aida es representarà hui a les vuit de la vesprada al Gran Teatre.
A més de l’òpera també cinema a la Casa de la Cultura a les vuit de la ma del Club de cinema Alzira.
Hui es projectarà la pel•lícula El buen patrón DE Fernando León de ARanoa, amb Javier Bardem com a protagonista. Una de les produccions cinematogràfiques amb més èxit de crítica i de públic, que compta amb sis premis Goya.
I els més menuts estan d’enhorabona perquè diumenge tenim una nova edició de Somriu als parcs. El parc Pere Crespí és l’escenari de l’actuació de Rodamons Teatre que presentarà l’espectacle per als més menuts “25 voltes al món”, diumenge a les 12 del matí.
Demà dissabte al Gran Teatre la Societat Musical d’Alzira reiniciarà la seua activitat en un concert dirigit per Josep Ribes a les set i mitja de la vesprada. Constarà de dues parts. A la primera escoltarem dos concerts per a violins de Telemann, un compositor del Barroc. La segona part estarà formada per obertures d’òperes molt conegudes com la de “Les noces de Figaro” de Mozart o “El barber de Sevilla” de Rossini.
Este diumenge es celebrarà a la parròquia de Sant Joan a les set mitja un concert sacre a càrrec de la Coral Polifònica de la Ciutat d’Alzira. L’agrupació actuarà amb l’acompanyament del seu organista de capçalera Juan Vicente Llinares i sota la direcció del seu titular José Luis Palomares Peñalba. El que busca el concert és enriquir els sentiments religiosos i musicals de la ciutat d’Alzira.

Deixa un comentari