300 dels millors nadadors/es alevins a Alzira

300 dels millors nadadors i nadadores alevins de la Comunitat Valenciana buscaran este cap de setmana en la piscina coberta d’Alzira el títol autonòmic i la classificació per al campionat d’Espanya.

Dels 300 nadadors, 14 pertanyen al club de natació Trencaones Alzira, entre els quals destaquen dos, Júlia Cardona i José Luis de la Vara Pulido. “Josep Fayos, Santi Cabo, Lucas López, Pau Brines i Maia lardeur també presentaran batalla per a intentar aconseguir la mínima”, va comentar el president del club alzireny, Raúl Ull.

El president de la Federació Valenciana, el dos voltes olímpic Marco Rivera, va indicar durant la presentació de l’esdeveniment que la designació d’Alzira “és un premi a l’excel·lent treball que s’està realitzant des de la capital de la Ribera Alta en sols tres anys d’existència”.

Rivera va afegir que “esta instal·lació recull totes les condicions per allotjar altres proves. La nova directiva de la Federació volem que les competicions es desenvolupen en diferents piscines de la Comunitat, no sempre en les mateixes que pertanyen a grans ciutats i potents clubs”.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, va celebrar que Alzira “aculla una prova d’esta importància en un esport que aporta tants beneficis a la salut de les persones. D’altra banda, demanà disculpes als usuaris habituals perquè la piscina no podrà utilitzar-se durant un dia i mig.

Les proves es desenvoluparan el dissabte de 15.30 a 20.30 h. i el diumenge de 8 a 14 i de 15 a 20.30 h.

Pots escoltar l’entrevista que David Chordà ha mantingut amb el president del club, Raúl Ull, en Àrea Esportiva.

      area-esportiva-23-01-2019_md_31714846_wp_1

Ir a descargar

 

Deixa un comentari