600 persones inscrites ja en XI Setmana de l’Economia i l’Ocupació a Alzira

Més de 600 persones s’han inscrit en la Setmana de l’economia i l’ocupació que se celebrarà la pròxima setmana a Alzira i que enguany arriba  a la seua XI edició amb temes tan actuals com les pensions, la internacionalització de les xicotetes i mitjanes empreses o les novetats per als autòmons.

Estre matí s’ha presentat en Roda de premsa el que serà el programa per a tota una setmana dedicada a parlar d’economia a la nostra ciutat. Des del dilluns 18 fins el divendres 22 de febrer destacades figures del món econòmic, laboral i social passaran per l’auditori de la cultura per participar d’una cita ja consolidada a la nostra ciutat i on un dels Plats estrella serà l’economista i Empresari Luis Galindo, top ten speakers, rector de la universitat HAC de Nova York i director de Luis Galindo i associats.

El dilluns es donaran a conèixer els guardonats d’enguany, aquelles persones i empreses que han destacat per seu treball o la seua trajectòria al teixit econòmic de la nostra ciutat i que rebran el guardó en el sopar de cloenda. Però abans la llarg de cinc dies aquells que estiguen interessats gaudiran de les experiències de destacats personatges al món econòmic

Categories Economia