600 persones inscrites ja en XI Setmana de l’Economia i l’Ocupació a Alzira

Més de 600 persones s’han inscrit en la Setmana de l’economia i l’ocupació que se celebrarà la pròxima setmana a Alzira i que enguany arriba  a la seua XI edició amb temes tan actuals com les pensions, la internacionalització de les xicotetes i mitjanes empreses o les novetats per als autòmons.

Estre matí s’ha presentat en Roda de premsa el que serà el programa per a tota una setmana dedicada a parlar d’economia a la nostra ciutat. Des del dilluns 18 fins el divendres 22 de febrer destacades figures del món econòmic, laboral i social passaran per l’auditori de la cultura per participar d’una cita ja consolidada a la nostra ciutat i on un dels Plats estrella serà l’economista i Empresari Luis Galindo, top ten speakers, rector de la universitat HAC de Nova York i director de Luis Galindo i associats.

El dilluns es donaran a conèixer els guardonats d’enguany, aquelles persones i empreses que han destacat per seu treball o la seua trajectòria al teixit econòmic de la nostra ciutat i que rebran el guardó en el sopar de cloenda. Però abans la llarg de cinc dies aquells que estiguen interessats gaudiran de les experiències de destacats personatges al món econòmic