L’Ajuntament d’Alzira otorga les Insígnies d’Or de la Ciutat amb un acte commemoratiu

Compartix la notícia

Com cada 30 de desembre Alzira celebrà la concessió de les Insígnies d’Or de la Ciutat a persones, entitats i associacions diverses que han destacat per la seua tasca en els modalitats d’Humanisme, Activitats Empresarials, Cultura i Esports. Enguany, la Insígnia d’Humanisme l’ha rebuda Antonio Costa Magraner, president de la Séquia Reial del Xúquer. La Insígnia d’Activitats Empresarials, Confecciones Tello: Jaime Tello Aparisi i María José Luis Ribera. La Insígnia de Cultura, l’Estudi Fotogràfic Niclas i la Insígnia Esports, el Club de Tennis Taula Alzira.

L’acte començà amb la baixada de la bandera des de l’Ajuntament, a les 18 hores, acompanyada de les salves i el nostre himne. Es despenjà de mans del regidor de Cultura, Alfred Aranda, per a ser rebuda per l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez. La processó cívica comptà amb representants de tots els partits politics que assistiren a l’acte: Compromís, PP, PSOE i Ciudadanos.

Al final de la processó cívica tingué lloc un homenatge al Rei En Jaume i la nostra senyera, amb la lectura d’un text commemoratiu. I a continuació s’entregaren les Insígnies d’Or de la Ciutat.

Compartix la notícia

Deixa un comentari