L’Ajuntament d’Alzira otorga les Insígnies d’Or de la Ciutat amb un acte commemoratiu

Com cada 30 de desembre Alzira celebrà la concessió de les Insígnies d’Or de la Ciutat a persones, entitats i associacions diverses que han destacat per la seua tasca en els modalitats d’Humanisme, Activitats Empresarials, Cultura i Esports. Enguany, la Insígnia d’Humanisme l’ha rebuda Antonio Costa Magraner, president de la Séquia Reial del Xúquer. La Insígnia d’Activitats Empresarials, Confecciones Tello: Jaime Tello Aparisi i María José Luis Ribera. La Insígnia de Cultura, l’Estudi Fotogràfic Niclas i la Insígnia Esports, el Club de Tennis Taula Alzira.

L’acte començà amb la baixada de la bandera des de l’Ajuntament, a les 18 hores, acompanyada de les salves i el nostre himne. Es despenjà de mans del regidor de Cultura, Alfred Aranda, per a ser rebuda per l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez. La processó cívica comptà amb representants de tots els partits politics que assistiren a l’acte: Compromís, PP, PSOE i Ciudadanos.

Al final de la processó cívica tingué lloc un homenatge al Rei En Jaume i la nostra senyera, amb la lectura d’un text commemoratiu. I a continuació s’entregaren les Insígnies d’Or de la Ciutat.

Deixa un comentari