CCOO demana millorar el servei d’Urgències de l’Hospital de la Ribera per a evitar col·lapses

CCOO se suma a la reivindicació de CSIF de millorar el servei d’Urgències de l’Hospital de la Ribera. Consideren que el personal porta molt de temps suportant unes condicions laborals que han acabat per afectar a la seua salut física i psicològica.
Des del sindicat pensen que el principal problema de l’hospital és que és massa menut per a la població que ha d’atendre en el Departament de Salut de la Ribera. Un fet que es va agreujar per la pandèmia però que pensen que continua patent en l’Hospital. Expliquen que cada poc hi ha un pic d’ingressos que fa que s’evidencie la necessitat d’un servei d’Urgències major i millor organitzat perquè els metges que l’atenen tenen pacients nous i pacients que no pugen a planta perquè no hi ha prou llits per a atendre’ls.
CCOO URGENCIES HOSPITAL 1 – R. Arenillas
CCOO considera que esta situació és heretada de l’empresa que gestionava el Departament de la Ribera i que no s’ha actuat per millorar-la. Per això han demanat a la gerència que realitze una avaluació dels llocs de treball de totes les categories del servei d’Urgències i que es prenga les mesures pertinents per donar una solució immediata a estes situacions, per millorar la seua situació laboral.
A més expliquen que els preocupa molt la gestió que la direcció fa de serveis com la UCI o quiròfans perquè per la sensació de malestar, molts treballadors volen abandonar eixe lloc. Una situació que pot empitjorar de cara als pròxims mesos, on es concentraran els casos de grip.

Deixa un comentari