Naix ‘Remor’ a Alzira, una associació artística fruit de la unió d’Espai de rock, Espai d’art i Espai escènic

A Alzira naix una nova associació, Remor, que engloba Espai de Rock, Espai d’art i Espai Escènic. En este nou projecte s’aglutinen els tres tipus de formacions per a crear un ambient artístic global. A més, l’escola de música ha absorbit la de teatre, per a especialitzar-se en teatre musical.

La naturalesa associativa també canviarà, de cooperativa a associació, amb l’objectiu d’oferir un servei musical i artístic cohesionat a Alzira i poder col·laborar amb altres entitats del teixit associatiu de la ciutat.

La cantant de Limboteque,Carol Mendoza, serà la que durà endavant les classes de teatre musical, una disciplina molt interessant que combiana interpretació, música i cant. I a més també donarà clase als més menuts en iniciació musical.

En l’escola musical a més de formació en instruments musicals moderns, enguany comença l’especialitat de saxo i també hi haurà una big band. També s’iniciaran enguany tallers de producción musical, disjockey i ús d’inteligència artificial en la creació musical. Com ha explicat Ruben Navarro, l’edat idònia per a començar amb la formació musical o teatral són els 8 anys. La iniciació amb el jardí musical està dedicada a xiquets i xiquetes a partir dels 3/4 anys. Poden consultar tota la informació telefonant al 610 17 64 67 o a la pàgina web i xarxes socials d’Espai de Rock. Es troben al carrer Verge de La Murta 44 i també Mariano Benlliure, 26.