Alzira presenta una XIV Fira Oberta ampliada que estarà plena de parades i activitats

Este matí s’ha presentat l’edició número 14 de la Fira Oberta d’Alzira amb la participació de Gemma Alós, regidora de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Comerç, i de Carmen Herrero, Directora d’Idea, i amb la presència de diverses entitats patrocinadores.

Des de divendres 18 fins diumenge 20 es podrà gaudir d’esta fira que enguany s’amplia per l’augment del nombre d’entitats que hi participen. La fira s’ubicarà de la plaça del Regne fins al Recinte Firal, i reunirà un total de 55 parades de comerços, 23 de tapes i 14 d’automoció. Tot això s’acompanyarà, a més, d’activitats de tot tipus tant per a adults, amb desfilades de moda o classes de zumba, com per a xiquets, amb karts i altres esports. Hi haurà tres escenaris repartits per la Fira, en especial a la zona de tapes, que posaran el fil musical a tot l’esdeveniment. Tant Gemma Alós com Carmen Herrero han insistit en la importància d’ajudar des de l’Ajuntament als comerços en la seua tasca.

La XIV Fira Oberta d’Alzira compta amb 75.000€ d’inversió per part de l’Ajuntament i amb la participació de 20 patrocinadors, així com d’una sèrie de persones voluntàries. La regidora ha volgut agrair la gran participació i la importància de donar suport a esta iniciativa amb l’objectiu de seguir fent una fira de qualitat que siga referent en el seu àmbit.