fbpx

A Alzira Vox demana una baixada d’impostos i el PP vol les banderes a mig pal

Compartix la notícia

El Grup Municipal de VOX a l’Ajuntament d’Alzira presentarà al ple una moció en la qual insta al Govern local a baixar els impostos als ciutadans, amb un pla de contingència fiscal destinat a reduir els impostos de les famílies d’Alzira, així com a compensar les pèrdues econòmiques dels comerciants i empresaris del municipi, ocasionades per la crisi del coronavirus.

En este sentit, les mesures proposades pel grup municipal VOX, impliquen la reducció del 50% de la totalitat de les taxes municipals com la taxa de fem, la taxa d’ocupació de domini públic per a terrasses de bars i restaurants, així com les de mercats. També considera fonamental ajornar el pagament de l’impost d’obres, paralitzades per la crisi sanitària. Algunes d’estes mesures ja s’han adoptat per part del Consisitori.

D’altra banda, el PP demana que onegen les banderes a mig pal i amb crespó negre, en senyal de dol per les víctimes del coronavirus.

A més, ho demanen també en senyal de suport i solidaritat a les famílies que han perdut els seus éssers estimats i no han pogut ni tan sols acomiadar-los.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-30-marc-2020_md_49437471_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari