AFARADEM celebra el seu 25 aniversari hui amb un concert benèfic a la Casa de a Cultura

L’Associació AFARADEM compleix 25 anys de suport a les persones amb malalties mentals. En el seu 25 aniversari AFARADEM ha organitzat un concert benèfic del grup “Los chicos de ayer” a un preu de cinc euros. Tot el benefici obtingut es destinarà a l’Associació que continuarà treballant per l’eliminació de l’estigma que envolta les malalties mentals i per ajudar les persones que les pateixen i les seues famílies.
L’Associació de Familiars i afins de la Ribera Alta pels Drets del Malalt Mental AFARADEM ja du 25 anys amb la seua tasca solidària, que s’ha anat consolidant fins al punt que hores d’ara l’associació compta amb 56 associats i 52 persones membres del club de convivència.
AFARADEM realitza activitats diàries per integrar a les persones que tenen malalties mentals en la societat a banda d’oferir-los servei de psiquiatria.
D’altra banda, l’Associació també realitza activitats extraordinàries de conscienciació i xarrades per donar a conéixer el que realment són les malalties mentals. Una de les pròximes activitats que es celebraran també en el marc del 25 aniversari és el Dia de la Falla el pròxim 12 de març.
L’Associació no sols dona suport als propis malalts, sinó també a les seues famílies que en molts casos no saben com fer front als diagnòstics i també es veuen afectades pel desconeixement d’estes malalties.
El concert benèfic es durà a terme esta vesprada de 19 a 21 a la Casa de la Cultura. Les entrades es poden obtindre en taquilla o en la Seu d’AFARADEM, al carrer Tavernes, per un preu de 5 euros.

Deixa un comentari