AGENDA

Hui a les 18 hores, el grup de debat per la Igualtat celebra l’acte de lliurament dels vuités premis del Contes per la Igualtat.

Un acte que tindrà lloc a la Casa de la Cultura i que comptarà amb la lectura dels contes del primer premi de cadascuna de les tres categories.

Esta vesprada a les 19.30 i també a la Casa de la Cultura, Pot de plom torna a Alzira a presentar l’espectacle “La Bíblia contada per Xavi Castillo.

Pot de plom recupera un vell projecte, des que van començar a fer esquetxos còmics pels teatres, sempre comentaven que algun dia contarien la Bíblia. Ara troben que després de les reflexions que s’han fet sobre els límits de l’humor, és un bon moment per satiritzar sobre les coses sagrades.

Dissabte, es presentaran les obres guanyadores dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira. Una presentació que es farà dissabte a les 12 a la plaça de les Lletres Valencianes, davant la Biblioteca municipal.

A banda de la presentació dels llibres, es comptarà amb l’actuació del Grup de Cambra de la Societat Musical d’Alzira.

Versos con notas s’anomena l’espectacle que podrem vore i escoltar el pròxim dissabte 8 de maig a la Casa de la Cultura. La poeta i professora de l’IES Rei En Jaume, Macarena Tobacco donarà un recital junt a la cantant Davinia Pastor.
Ambdós compartiran escenari amb amistat i complicitat però si, protagonitzaran un duel de poesia i música que definia així la mateixa Macarena Tabacco.

Esta actuació tindrà lloc com dèiem dissabte 8 de maig a les 19.30 h. a la Casa de la Cultura.

Deixa un comentari