Agenda de hui i este cap de setmana plena de propostes solidàries, activitats i dos sessions de teatre

Agenda per a hui i este cap de setmana, plena de propostes solidàries, activitats i dos sessions de teatre.

Esta vesprada, per als més menuts, taller de màscares amb material reciclat. À carrec d’Espai de Rock, l’activitat es farà de 18 a 20 a la Biblioteca Municipal. Està dirigida a xiquets i xiquetes entre 6 i 10 anys, i cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca. A més, cada participant haurà de portar la seua pròpia garrafa de plàstic per a realitzar la màscara.
També esta vesprada, a les 20, dos actes fallers. La Falla la Gallera presentarà el Cant del Gall, el seu llibret anomenat Gallstronomia, i també tindrà lloc després el lliurament del VI Guardó El Cant del Gall. Coneixerem este sisé guardonat hui a les 20 al Saló Daurat del Cercle Alzireny.
D’altra banda, la Falla Sant Joan també presenta hui el seu llibret “L’art del bon pa” al Muma. El llibret d’enguany és un homenatge a la bellesa i creativitat que es troben en l’artesania del pa. Esta presentació, hui a les 20 al Muma.
Més tard, a les 20:30, sessió teatral d’YLLANA Producciones. Presenten hui al Gran Teatre “Passport”, la història de quatre còmics, de gira per un país anomenat Komedistan. Els problemes en la duana per a entrar al país, el conflicte amb l’idioma en un restaurant, allotjar-se en un hotel desastrós i l’abans i després d’una funció resumixen l’experiència de treballar a l’estranger. Susana Cortés, una de les actrius de Passport, explica que les anècdotes que se conten en l’obra els han passat en la vida real a l’equip.

Més coses per a hui, segona cita de donació de la setmana. Esta vesprada de 17 a 20.30 es pot donar sang al Centre de Salut del carrer Hort dels Frares. Els requisits, pesar més de 50 kg, ser major d’edat i no anar en dejú. En cas de dubte, el millor és acudir i preguntar als professionals.
Per últim, esta nit sopar també solidari. Mans Unides fa el seu sopar benèfic a la Sala Rex. Serà esta nit a les 21:30. El ticket, en forma de donatiu, té un cost de 10 euros, però es pot comprar sense necessitat d’anar al sopar. Els beneficis enguany aniran destinats al projecte per a la promoció del dret a la salut de la població Palestina.

Seguim amb demà dissabte. Pel matí, també a càrrec de Mans Unides Alzira acull la Carrera Popular Solidària. Es pot fer, com en altres edicions, un recorregut de 2km o de 5. Els preus dels dorsals, será de 3 i 6 euros, segons el recorregut.
La venda anticipada es pot fer en els Centres Educatius col·laboradors, en la Admin. Loteries Núm. 3 “El Mercat”, els Voluntaris, en la plataforma www.runatica.com. Enguany, a més, tot aquell que vulga pot anar disfressat a la carrera. Començarà a les 10h a la Plaça Major i acabarà amb un sorteig de regals per als participants.
I dissabte de vesprada, segona sessió de teatre d’este cap de setmana. La Casa de la Cultura acull l’obra “Gori Gori”, de la companyia El Ball de San Vito. És la història de Mingo, un xiquet que vol molt el seu iaio, li agrada anar a sa casa i estar amb ell. Però un dia hi va a visitar-lo i el iaio ja no està. Així comença un viatge fantàstic a través de les emocions, on Mingo volarà pel cel, escarbarà en les profunditats de la terra i s’enfrontarà a personatges terribles per a comprendre el sentit de la mort.
És un espectacle en valencià amb música en directe dirigit a majors de 4 anys. L’entrada val 3 euros. Demà, a les 19 a la Casa de la Cultura.

Deixa un comentari