Agenda del cap de setmana 9/9/2022

L’agenda d’Alzira torna després de les vacances d’agost amb música i exposicions entre d’altres.
Hui a les vuit s’inaugura al Museu municipal d’Alzira una exposició de l’artista bielorussa Àngela Malysheva, en concret és l’obra gràfica del taller de gravat d’esta artista afincada a Xàtiva. L’exposició estarà a la sala d’exposicions temporals del MUMA fins al 25 de setembre.
I demà torna a música al Gran Teatre de la ma de les Arts. Demà dissabte a les vuit de la vesprada actuarà l’orquestra de la comunitat valenciana dirigida per Alvaro Albiach. L’entrada és gratuïta, tot i que cal aconseguir la invitació en el portal web notikumi.com.
Les falles enceten nou cicle esta nit amb el primer acte després de l’estiu, amb el nomenament de les falleres majors electes del 2023 en els seus domicilis.
A les 7 de la vesprada, la junta local fallera acudirà al domicili de la fallera major infantil, Sara Martínez Giménez per al seu nomenament.
Acte seguit aniran a casa de la Fallera Major 2023, Elena Cebrián Blasco.
La Mare de Déu dels Desamparats visitarà este cap de setmana el santuari de la Verge del Lluch 74 anys després de la seua última trobada. Este encontre està emmarcat en l’Any Jubilar en el Centenari de la Coronació Canònica de la Verge dels Desamparats.
La visita començarà el dissabte a les sis de la vesprada amb la recepció de la Mare de Déu a l’explanada. Arribada que comptarà amb l’actuació del grup de danses i des d’allí els portadors la traslladaran a l’interior del Santuari, on s’instal•larà al presbiteri. A més de continuar amb el novenari, durant la jornada de dissabte i diumenge hi haurà diversos actes litúrgics. A les cinc i mitja, es farà la unció de malalts i després del novenari, la imatge de la pelegrina emprendre viatge. Durant tota l’estada de la imatge pelegrina al Santuari estarà obert les 24 hores del dia.
La visita de la imatge pelegrina es rep amb expectació, ja que la visita s’espera des de fa 74 anys.

Deixa un comentari