Agenda dimarts i dimecres

Esta vesprada, el cicle de conferències Universitat i Societat té una nova cita a l’Escola d’Adults d’Alzira.  La professora Carme Gregori oferirà una conferència sobre Joan Fuster, anomenada “Joan Fuster, escriptor professional i intel·lectual compromés”. Carme Gregori és professora titular d’universitat al Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València i membre de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. Com a investigadora, s’ha dedicat a l’estudi de la literatura catalana contemporània i actual, en particular sobre novel·la, narrativa breu, assaig i ironia. En este sentit destaquen els treballs que ha dedicat a Joan Fuster. La xarrada, oberta a tota persona que vulga acostar-se, és a les set de la vesprada al Centre Enric Valor, al carrer Verge del LLuch, número 2.

Demà dimecres al matí tindrà lloc la segona jornada dels monogràfics de l’agència IDEA que tenen com a objectiu ampliar la informació i formació dels usuaris d’IDEA, així com oferir un major suport als emprenedors que estan pensant a desplegar la seua idea de negoci. Esta segona ponència del curs té com a títol “La formació transforma” i estarà impartida per Ana Estrelles, tècnica docent en IDEA. La ponència tracta d’explicar com la formació és un bon mètode per trobar nous camins professionals. La conferència serà demà a partir de les deu del matí a la sala de plens, ubicada a la quarta planta de l’Ajuntament d’Alzira, i es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube d’IDEA.

Demà dimecres a les set i mitja de la vesprada, a la Casa de la Cultura d’Alzira, l’Associació Mediambiental Murta i Casella presentarà en el context de la Setmana del Medi Ambient el llibre Flora de la Vall de la Murta de Salvador Íñigo. El llibre és una reedició i actualització de l’obra del mateix títol, publicada fa vint anys. Tal i com explicava el mateix autor, Salvador Íñigo, la versió nova incorpora nou material i imatges totalment renovades. En el transcurs de l’acte, l’autor explicarà també els usos i propietats d’algunes plantes que podem trobar a la vall de la Murta.

Deixa un comentari