Agenda divendres 25 de novembre

Demà 25 de novembre, el dia ve carregat d’esdeveniments importants. A les 11h en la Plaça del Carbó, l’Ajuntament d’Alzira llegirà el Manifest del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència de Gènere. També en el marc d’este dia, tindrà lloc una manifestació convocada pel col·lectiu 8-M que començarà a les 18:30 des de la Plaça Major.

Fora dels actes programats pel 25N, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua es reunix en sessió plenària al Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira divendres a les 12h amb motiu de la Capitalitat Cultural alzirenya. També al Saló Noble, se celebrarà a les 20h la Jura de Promesa del Col·legi d’Advocats, que comptarà amb l’assistència de Victoria Ortega Benito, Presidenta del Consejo General de la Abogacía Española.

I, per últim, el Gran Teatre acollirà a les 16h el primer Congrés Nacional d’Educació Inclusiva, inaugurat per la consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, amb el lema “Consolidem equips educatius per a la transformació”. Tamarit estarà acompanyada per Diego Gómez, alcalde d’Alzira, i Raquel Andrés, directora general d’Educació Inclusiva. L’esdeveniment durarà dos dies.

Deixa un comentari