AGENDA: Entrades per als espectacles culturals i Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Com cada dijous, esta vesprada es poden adquirir al Gran Teatre les entrades per a les activitats culturals dels pròxims dies.

La setmana que ve arranca la 23na edició del Festival Spanish Brass Alzira 2024, del 2 al 6 de juliol. La primera actuació musical de vent metall será dimarts al Gran Teatre amb el grup Spanish Brass, que celebra el seu 35 aniverari.  La resta de la programació la poden consultar al web del festival o al portal web de l’Ajuntament d’Alzira. Les entrades per a cada espectacle costen 5€ i, per a joves i jubilats 4 euros. Es poden comprar esta vesprada de 19:30 a 21 al Gran Teatre, i també el mateix dia del concert una hora abans. Per internet es poden adquirir per notikumi.com.

I de la mateixa manera poden aconseguir també l’entrada per a l’últim concert de Música al Claustre, que serà este dissabte a la Casa de la Cultura a les 19.30h.  El Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana interpretaran un recital líric dins del programa Les Arts amb tú. L’entrada són 3 euros i 2 la reduida.

Hui també a les 20.30h comencen les festes de Barris i Partides  amb l’obertura del Dossel de “Sant Pere Apòstol” per les clavariesses de la festa de Sant Pere, al carrer Puríssima n5. I després a les 22.00 tindrà lloc al mateix carrer un sopar sobaquer per a tot el veïnat.

I demà, 28 de juny Alzira celebrarà el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ amb una concentració institucional a les 12 a les portes de l’edifici consistorial. Gailes i El Consell de Joventut d’Alzira, junt a l’Ajuntament han preparat la programació d’actes amb motiu d’este dia.